Új "NON STOP NAGYBANI" és Diszkont Kistermelői Élelmiszer Placc

Információk

ÚJ „NON STOP NAGYBANI” és Diszkont Kistermelői Élelmiszer Piac Budapesten, a XX. kerületben, Pesterzsébeten, a Nagykőrösi úton, közel 1 hektáros területen új nagyszabású termelői piac nyílik 2015. november 15-én. A megnyitó házi ünnepségén a piac vezetőség meghívására köztiszteletben álló személyek, mint például Lomnici Zoltán az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke, a legfelsőbb bíróság volt elnöke, a sajtó, valamint a média képviselői vesznek részt.

Az új Termelői piac lehetőséget biztosít az őstermelőknek,kistermelőknek, élelmiszer előállító-gyártó kis- és középvállalkozásoknak arra, hogy termékeiket egy jól bevezetett és állandó marketinggel támogatott központi elárusító helyen értékesítsék a lakosság és a lakóságot ellátó egyéb vásárlók részére. Ezen az élelmiszer piacon kapható lesz húsárú, tejtermék, szárazárú, tojás, zöldség, gyümölcs, méz, lekvár, savanyúság, édesség, pékáru stb.

Az új piac egyik legmeghatározóbb előnye, hogy nem csak éjszaka működik, mint a meglévő Budapesti Nagybani piac, hanem kora reggeltől késő estig üzemel. Így a már tradicionálisan a környékhez szokott nagybani vásárlóknak, kistermelőknek, őstermelőknek, élelmiszer előállítóknak lehetőséget nyújt további napszakokban is az üzletkötésekre, áruforgalmazásra. Köztudott, hogy a jelenlegi nagybani piac előtt minden nap kora délutántól az esti nyitásig, majd késő éjszakáig, hosszú sorokban, átlagosan 4-6 órát várakoznak a kereskedők, termelők a bejutásra. Teljesen egyértelmű, hogy a várakozók egy részének jó lehetőség lehet a hasonló, sőt szélesebb körű szolgáltatásokat biztosító másik, a közvetlen közelben található új termelői piac. Ezen kívül napközben, a szintén közvetlen közeli Auchan, Tesco bevásárlóközpontok vonzáskörében, jelentős mennyiségű, potenciális kiskereskedelmi vevőkör fordul meg, akik közt vélhetően sokan vannak, akik szívesen vásárolnának olcsón, diszkont áron, közvetlen termelőktől. Mindenki tudja, hogy az úgynevezett MDF piacoknak milyen nagy sikere van a lakosság körében. Ép ideje volt már, hogy valaki professzionális módon kialakítson egy olyan piacot, ahol a lakosság és a lakosságot ellátó szervezetek a legolcsóbban juthassanak hozzá az alapvető élelmiszerekhez.

A piac üzemeltetői az állandó és agresszív reklám-marketing tevékenység mellett, piaci integrációval, logisztikával és széleskörű szakmai kapcsolatrendszerrel is segítik a hatékony működést.

A NON-Stop Nagybani piac megközelíthetősége:

Megkozelithetoseg